25 August 2014
11:27:00 PM


Assalamualaikum.


Gila lama aku tak update. So, apa khabar korg? Harap sehat je la. Aku alhamdulillah sehat je. Raya ni? Sumpah busy wa cakap lu! Raya pertama sampai raya ke-4 busy sangat. Travel sana sini. Duit raya pun berkepuk jugak. Hello, budak praktikal pun dapat duit raya tau, Maklumlah, elaun latihan tak masuk lagi. Elaun kolej ye dah masuk. Dan akhirnya dapat jugak beli handphone baru, Samsung Galaxy Win. Hehehe. Sejak ada phone tu la aku asyik layan WhatsApp, WeChat, LINE. Hehehe. Sesiapa ada account yg tertera nak add aku dipersilakan. Kalau nak tau id, aku bg kat cbox.


Practical. Alhamdulillah projek melimpah ruah aku dapat. So, banyak la keje tak macam masa puasa hari tu. sekarang ni, aku ngah rush siapkan model landskap yg bos minta. Asalnya, pelan yg aku lukis tu, main tibai je, Tak tau pulak bos suka pelan aku. So, bos pun suro la aku buat model landskap. serius tak pernah buat seumur hidup. Kalau model SketchUp aku tau la. Apa pun, aku tetap cuba buat. Alhamdulillah, aku dapat buat dengan baik. Akan aku cuba siapkan dengan segera.




Wassalam.





nota chumel: Nak tgk video teaser SJ yg baru!








blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets

Sweet Sour Plate