06 August 2014
12:01:00 AM


Assalamualaikum.


16th day of practical semester

No work.


17th day of practical semester

The Boss punya kejap macam adik aku punya kejap. Lama siot aku tunggu! Tapi, aku sabar menunggu sampai beli jajan dengan air kat kedai runcit bawah. Baik tak aku? Pukul 2.30, The Boss datang. Tapi, dia datang time aku tengah makan! Bapak malu siak! Habis kecomelan dan kesopanan aku hancur. Then, The Boss bagi aku keje meng'fotostat'kan semua dokumen PKK (Pusat Khidmat Kontraktor). Banyak la jugak. Ditambah lagi borak kosong aku kat situ. Jadilah ofis tu tak sunyi walaupun kadang-kadang tersangat sunyi. Then, habis buat keje tu bos hantar aku balik rumah.






Wassalam.





nota chumel: Bos belanja aku dengan kakak aku takoyaki. Yummy! Thanks boss!







blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets

Sweet Sour Plate